Boka din tid här

YOGA

På Westcoast erbjuder vi yoga på schema. Det hittar du under BOKA knappen ovan. Förutom fasta klasser har vi också yogadagar, events, barnyoga och yoga inriktad mot män. Mer info om våra yogaevents hittar du nedan. 

Vår yogastjärna heter Lena Svedholm och du kan läsa mer om henne här.Priser på yoga:

Engångstillfälle 200 kr /gg ord. pris 250 kr

10 klipp just nu 1500 kr ord pris 1800 kr
(används inom 6 månader)

Yoga mycket kort just nu 3500 kr ord pris 4000 kr
(yoga så mycket du vill under en termin)

Yoga privat session just nu 650 kr ord pris 850 kr

Yoga duo session just nu 950 kr ord pris 1500 kr

Barnyoga 850 kr ord. pris 1200 kr

Yogaevent 5 timmar med fika och lunch 2000 kr ord. pris 2500 kr

All yoga kommer du kunna boka under BOKA knappen ovan och det uppdateras allt eftersom.
Har du några frågor när det gäller kursstart, yogaform mm så maila till info@westcoastelite.se

Våra olika yogaformer:
Yinyoga
En yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi jobbar med bolster, kudde och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med. På mina yinyoga pass kommer ni få till er olika positioner som riktar sig till den inre sidan av kroppen.  Klasserna kommer variera frå 60-90 minuter och alla avslutar med återhämtning i savasana

Sensing yoga

Mjukyoga
Här börjar vi med medicinsk yoga för att få till oss smidigheten i kroppen och även här jobbar vi på bindväven. När kroppen fått till sig fukten på insidan lämnar vi detta och går vidare in i olika vanliga yoga positioner, så vi får upp lite tempo där kroppen får stabilitet och styrka. Vi varvar ner i en till två yinyoga positioner för att avsluta med savasana.

Yoga för män
Det passar både dig som yogat tidigare men också för dig som är helt ny till yogan. Vi träffas under 10 veckor och startar från basövningar och avancerat utifrån dig och gruppen.
Vi lägger mycket fokus på områdens runt höfterna, låren, runt bäckenet och ryggen. I yinyogan håller man varje position mellan 3-5 minuter.
Den här 8 veckors kursen kommer bland mycket annat ge dig bättre mjukhet och rörlighet i lederna, bättre cirkulation och flexiblare bindvävnad i kroppen. Helt enkelt en mer funktionell och rörligare kropp. Dessutom hittar vi ett lugn tillsammans. Nästa kursstart hittar du under BOKA knappen.

Barnyoga
Barnyoga är en åldersanpassad och lekfull yogaform för de små. Meningen är att lära känna och respektera sin kropp och hitta rörelseglädje medan man använder sin fantasi för att följa med på en fantastisk resa.
En barnyoga klass innehåller:
Rörelser & andningsövningar (för sig själv, med en kompis eller alla tillsammans)
Avslappning & meditation
Ett pass byggs ibland på olika teman (bondgård, djungel, årstid, historia/geografi och liknande)
Vi tycker det är viktigt att ha med grundvärdering som t. ex. att hjälpa varandra, att vara snäll mot varandra och liknande. 
Yogaställningar och andningsövningar blandas och integreras men det är flexibelt beroende på barnens föreslag, behov och dagsform.
Barnyogan stimulerar kreativitet och fantasi och får barnen att lyssna och respektera sin egen kropp.  Yogan förbättrar också balans, motorik, koncentration och avslappning. Vi kommer att erbjuda två olika grupper, 5-8 år och 9-12 år. Kika in under BOKA knappen för nästa kursstart.