Boka din tid här

VIKTOR LENNMALM

NAMN

Viktor Lennmalm

YRKE

Legitimerad Fysioterapeut

OM

Jag har alltid haft ett stort intresse för idrott, träning och hälsa. Jag har en bakgrund inom alpin skidåkning och skicross på elitnivå men har efter avslutad karriär bytt snö mot sand och lägger nu min lediga tid på beach volleyboll.

Tidigare har jag arbetat med det svenska parasportlandslaget i alpin skidåkning. Senaste åren har jag arbetat inom primärvården där jag mött och jobbat med de allra flesta skador, åkommor och sjukdomar så som ryggvärk, spänningshuvudvärk, knäskador, långvarig smärta m.m.

Jag hjälper dig som vill tillbaka till din idrott efter skada eller operation, kunna träna utan smärta eller dig som vill ha en smärtfri vardag.

PRISER

Ersättningsetablering med samverkansavtal enligt Nationella taxan med Västra Götalandsregionen vilket innebär att du som patient betalar 100 kr per besök (samma taxa som på till exempel din vårdcentral). För mer information hänvisas https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Regler-och-rattigheter/Patientavgifter/.

Uteblivet besök debiteras 300kr till patienten.

Till uteblivet besök räknas de besök som avbokas inom 24h innan bokad tid. För mer info hänvisas: https://www.vgregion.se/halsa-och-vard/vardgivarwebben/vardadministration/patientavgiftshandboken/halsovard/intyg—2/

BOKA

Boka din tid på BOKA knappen högst upp på sidan.


KONTAKT

Mail: lennmalmrehab@gmail.com
Instagram: Lennmalmrehab