Boka din tid här

PERSONLIG TRÄNING

Med en personlig tränare lägger du ingen tid på onödiga övningar. Allt är planerat för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje träningstillfälle. Vi tänker säkerhet och teknik i första hand men också att din träning ska vara rolig och inspirerande.

För mer info om våra tränare se nedan, klicka på den tränaren du vill veta mer om och där hittar du också priser.

Vi har en gemensam erfarenhet från massor av olika idrotter, olika personligheter och olika arbetserfarenheter. Vår samlade kompetens är vår styrka. Ofta samarbetar vi runt våra kunder. ”Ingen är bäst på allt” och genom att hjälpa varandra, brainstorma tillsammans och inspirera så är vi ett starkt team.

PT SMALL GROUP / PT FAMILY

PT SMALL GROUP
Vill du träna tillsammans med ett par kompisar, kollegor eller andra människor i en PT Small Group för att få inspireras och motiveras tillsammans. PT Small group betyder att 4-6 personer tränar tillsammans med en personlig tränare. Kombinera fördelarna med gruppträning och personlig träning. Ni peppar och inspirerar varandra. Ni kan ha ett slutgiltigt mål tillsammans i form av ett lopp eller så ni kan välja att testa nya träningsformer varje gång, alt så lägger vi upp ett förslag på antal tillfällen och innehåll.

PT FAMILY
Är ni en familj som vill träna tillsammans? Då kan vi erbjuda lösningen PT Family. Två vuxna och ett-tre barn. Ålder på barnen är från 3 år och upp till 16 år. Vi lägger upp träningen så att alla ska få ut bästa möjliga av tillfällena men också att ni som familj har ett roligt träningstillfälle tillsammans.

PT DUO

Vill du träna tillsammans med din partner, en vän eller någon annan erbjuder vi duoträning.
Kostnaden blir lite mindre för var och en och ni gör någonting kul tillsammans. Det är roligt och inspirerande att träna tillsammans med någon, jobba mot samma mål och pusha varandra. Ni bör ha ungefär liknande mål i träningen.
För mer info om våra tränare läs om våra coacher här, där hittar du också priser.

PERSONLIGA TRÄNARE HOS OSS

Adam Sundqvist
Mathias Gustafsson
Simon Lindroos
Alva Alsin
Petra Johansson
Linda Jerklöv Edlind
Eddy Bengtsson
Martin Carlberg