Boka din tid här

STEFAN PALMÈR

NAMN

Stefan Palmér

YRKE

Ledare och arbetar med personlig utveckling, som personlig tränare, yogalärare, workshops för enskilda personer, mindre grupper och företag.
Grundare och ägare av Palmer Wellness & Management AB

OM

Jag jobbar med coaching och personligt ledarskap. Har många års erfarenhet av ledarskap av enskilda personer och andra ledare / chefer, i många olika länder runt om i världen Jag tror på att fysisk träning i kombination med mental träning ger en stabilare grund att stå på, för oss att komma i balans och hantera vår utmaningar i vardagen.

För mig är det viktigt att träna Yoga & Meditation, vilket i hög grad bidrar till balans i både kropp och sinne.

Fattar aktivt beslut om vart jag är på väg. Börjar med de små sakerna. Varje steg räknas. Börjar här och nu. Jag bestämmer mitt tänkesätt och hur jag vill närma mig saker, känslor och min omgivning.

”Vad skulle livet vara om vi inte hade mod att försöka något?

Jag har avslutat en 200-timmars yogalärarutbildning med inriktning på Yoga inom Vinyasa och Inversion. Jag har även byggt på med ytterligare 50 timmar i vardera Yin yoga, samt Restorative & Yoga Nidra.

Jag jobbar idag som yogainstruktör, med Hatha, Vinyasa & Yin. Fler klasser kommer läggas till efterhand. Planerar att lägga till klasserna Restorative, Yoga Nidra och Meditation.

Under hösten 2021 deltar jag i en 300 timmars utbildning till meditationslärare. Detta för att öka medvetenheten om levande och sinnesstämning, inre upplevelser  och balans. Jag kommer att börja erbjuda meditationssessioner för enskilda personer, mindre grupper och att arbeta med företag och grupper, team. Som en del av ökad medvetenhet, med ett syfte och medvetenhet i livet och beslutsfattande.

Jag har arbetat hela min karriär i stora företag, med ett brett spektrum av olika kulturer, preferenser och sätt att se på livet. Jag har varit ledare för chefer och team medlemmar över hela världen i Japan, USA, Brasilien, Frankrike, Indien och i Sverige. Jag har i verkligheten sett, känt och varit i mitten av dessa olika kulturella, preferenser och olika sätt att se på livet. Det finns så många olika sätt på hur människor interagerar, ser på sig själva som individer och en del av ett kollektivt företag eller samhälle.

Det finns inte ett rätt sätt att välja hur man ska närma sig livet, beslutsfattande, social interaktion, självmedvetenhet och hur man ska leva sitt liv. Det finns många olika sätt och vägar att gå längs. Det viktiga är att du är medveten om var du är, var du vill vara och sätter en riktning med syfte och medvetenhet. Det är viktigt att när du lever, också vara närvarande i ögonblicket och vara sann mot dig själv.

Detta är giltigt för oss alla som individer men även inom grupper och företag.

Du är mycket välkommen att kontakta mig om du har frågor, vill samarbeta eller om du vill att jag ska erbjuda klasser eller work shops, individuellt, i grupp eller på ditt företag.

Jag ser fram emot att vara en del av din resa längs din väg. Du måste fatta besluten, men jag kan vara där tillsammans med dig och ge stöd, vägledning och verktyg.

Jag erbjuder i klasser / grupper, men även individuellt eller smågrupper:

⁃ Yoga, såväl mer fysisk som lugnare och mer grundande, beroende på dina behov och önskemål.
⁃ Meditation
⁃ Coachning
⁃ Personlig yoga och meditations träning

PRISER

Yoga & Meditationsklasser enskilda pass: 250 sek per tillfälle
Klippkort 10 ggr: 1990 sek, dvs 199 sek/gång
Klippkort 20 ggr: 3490 sek, dvs 175 sek/gång

Privat Yoga timme
Klippkort 5 gånger, 5250 sek, dvs 1050 sek/gång.
Bokas via direktkontakt med mig.
Separat initial genomgång 20 minuter avstämning av önskemål & behov ingår.

Privat Yoga timme i par/duo, dvs två personer samtidigt, ni känner varandra och bokar passen direkt med mig.
Klippkort 5 gånger, 4750 sek per person, dvs 950 sek per gång och person

KONTAKT

För bokning av företagsklasser, work shops, privat eller duo Yoga timme, kontakta mig för bokning,
Info@PalmerWellnessLife.com
www.PalmerWellnessLife.com

Bokning av Klasser sker på
https://www.palmerwellnesslife.com/book-online
eller
http://wix.to/4UDcB1c?ref=cl

Stefan Palmér
Palmer Wellness & Management AB