Boka din tid här

PONTUS GUNNARSSON

NAMN

Pontus Gunnarsson

YRKE

Legitimerad Fysioterapeut MSc

OM

Jag tog min sjukgymnastexamen 2011 och har över 10 års erfarenhet inom primärvård och idrottsrehabilitering.
Jag är specialiserad inom ortopedi och vidareutbildad inom bland annat idrottsmedicin.
Jag har en OMT Examen (steg 3) och en Masterutbildning via Luleå Tekniska Universitet inom Ortopedisk Manuell Terapi. Jag har genom åren jobbat med rehabilitering för personer i alla åldrar samt med elitidrottare inom bland annat fotboll, handboll och innebandy.

Jag har i min ungdom spelat fotboll på elitnivå och har fortsatt ett aktivt fritidsliv med uthållighetsidrotter i form av långlopp och gjorde klassikern 2015. Har fått upp ögonen för Stand Up Paddle och har nyligen börjat med swimrun. Jag får min återhämtning genom friluftsliv med familjen ute i naturen och tar gärna en löptur i skogen under kvällsolen.
Jag är intresserad av kroppen och nervsystemets finurliga sätt att lösa problem både vad gäller biologiska- såsom emotionella- och psykosociala faktorer och dess samverkan.

PRISER

Ersättningsetablering med samverkansavtal enligt Nationella taxan med Västra Götalandsregionen vilket innebär att du som patient betalar 100 kr per besök (samma taxa som på till exempel din vårdcentral).
För mer information hänvisas https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Regler-och-rattigheter/Patientavgifter/.

Uteblivet besök debiteras 300kr till patienten.

Till uteblivet besök räknas de besök som avbokas inom 24h innan bokad tid.
För mer info hänvisas: https://www.vgregion.se/halsa-och-vard/vardgivarwebben/vardadministration/patientavgiftshandboken/halsovard/intyg—2/

BOKA

Boka din tid på BOKA knappen högst upp på sidan.

KONTAKT

Hemsida www.pontusfysioterapi.se
Epost: info@pontusfysioterapi.se
Instagram: pontusfysioterapi