Boka din tid här

OM OSS

Linda Jerklöv Edlind och Elin Axelsson driver Westcoast Elite. Linda bar i flera år på en dröm om en egen träningsanläggning och 2013 blev drömmen sann. Då startade hon Westcoast Elite AB, en plattform för olika aktörer inom hälsa. 2018 klev Elin Axelsson in i företaget och hon har erfarenhet inom rehab och är själv fysioterapeut. Tillsammans driver de idag Westcoast Elite och visionen om en anläggning där alla är välkomna för att ta hand om sin kropp och knopp fortsätter.

WestCoast Elite är ett Performance Center för dig som vill ha ut lite mer av din träning.

En anläggning som erbjuder det lilla extra. Ett ställe för dig som vill känna dig speciell, prioriterad och utvecklas i din träning. Vår lokal är 560 kvm öppet gym med utrustning såsom klättervägg, löparbana, konstgräsmatta, styrkeplattformar, kettlebells, TRX, puls- och testutrustning mm. Allt är helt nyrenoverat och fräscht. Du har alltid tillgång till handdukar och duschprodukter. Vid förfrågan fixar vi gärna frukost, lunch eller kanske en smoothie efter träningen. Vi har två behandlingsrum där du kan få hjälp med olika besvär eller bara få en skön och avkopplande massage. Vår anläggning är utformad för att passa både dig som elitidrottare och motionär. Vi hjälper dig att få en stark, rörlig och funktionell kropp. Vill du nå dina mål, bli stark både fysiskt och psykiskt och få en väl fungerande kropp? Då är WestCoast Elite träningscentret för dig. Våra tränare har en blandad erfarenhet från egen elitträning till arbetserfarenhet från en mängd olika idrotter, som både elit och motionär. Allt från friidrott, handboll, hockey, fotboll, fäktning och mycket annat.

Vad skiljer oss från andra?
Hos oss kan du känna dig exklusiv och prioriterad. Varje besök är personligt och inplanerat. Vårt koncept bygger helt på att varje träningstillfälle är 100% skräddarsytt för dig. All träning hos oss är bokad träning – träning som blir av.

VAD SÄGER ANDRA

PRIVAT

Fräscht gym! Bra miljö! Alla möjligheter som finns för att nå sina målsättningar!
John Alvbåge, målvakt IFK Göteborg

FÖRETAGSTRÄNING

”Att vår personal mår bra och trivs på arbetet är väldigt viktigt för oss, vi har därför bland annat valt att satsa på aktiviteter i hälsans tecken.  Där vi exempelvis tagit hjälp av Westcoast Elite som under flera år arrangerat gruppträning för personalen.  Linda har på ett professionellt sätt anordnat varierande, inspirerande och energifyllda träningspass som uppskattats mycket av personalen.  Något vi varmt rekommenderar alla att prova på!”
Patricia Eliasson, Wallenstam


”Prové har valt att erbjuda alla sina anställda att träna två dagar i veckan på WestCoast Elite. Det har vi nu gjort ett antal år och för många har det blivit en god vana. Det är varierande träning för hela kroppen och alla kan vara med, finns alltid alternativ om man av olika skäl inte kan utföra någon övning. Efter varje träning samlas vi kring en gemensam frukost som smakar utsökt. Lokalerna är ljusa och fräscha, lite extra lyxigt är att det finns handdukar att låna. Linda får oss alla att ta i det där lilla extra för att uppnå bästa möjliga effekt på vår träning. Vi kan varmt rekommendera andra företag att göra som Prové”
Birgitta Blom, Prové