Boka din tid här

MY CARE HÄLSOUTVECKLINGSPROGRAM

WestCoast Elite tillhandahåller i samarbete med PromoCare Hälsoutveckling det effektiva hälsoverktyget MyCare ut mot företag. Det är ett pedagogiskt och effektivt hälsoutvecklingsprogram som är mätbart och garanterar resultat för ditt företag och din personal i syfte att stärka ditt humankapital. 
Programmet ser till att öka frisknärvaron, minska sjukfrånvaron och stärka produktiviteten hos ditt företag genom att få ALLA att ta ansvar för sin egen hälsa utifrån sin nuvarande motivationsnivå.
Företagen som låter sin personal genomgå programmet kommer få en tydlig statistik på hur åtta stycken olika hälsoområden ser ut för hela gruppen som helhet innan start och hur utfallet sedan blev genom del- och slutrapporter.

MyCare är i grunden ca 3 mån men kan även skapas i 1-2 års avtal i samråd med varje företags önskemål och kan beskrivas enligt ovanstående 5-stegs modell:
Hör gärna av er till mathiasgustafsson@promocare.se alt linda@westcoastelite.se för att boka ett möte eller för att få mer information om programmet.

Här nedan ser du några exempel ur programmet:

Mycare5

ANSVARIG FÖR MY CARE HÄLSOUTVECKLINGSPROGRAM

Mathias Gustafsson