Boka din tid här

MICHELLE SIMONSSON

NAMN

Michelle Simonsson

YRKE

Samtalsterapeut KBT
ACT Livscoach
Behandlande Wonder EMS träningsinstruktör

OM

Jag har arbetat med friskvård och som instruktör i sportsliga sammanhang i 20 år.
De senaste åren har jag intresserat mig mer för vår inre hälsa och har helhjärtat satsat på det.
Har tidigare haft vatten som min utgångspunkt. Jag är utbildad Ai-chi instruktör. Jobbat med baby och småbarns simskola i många år. Vattenträning som Aqualitino, våtväst, tabata mm.

Jag är engagerad i vattensporten Surfski, jag gör musik och läser faktaböcker på fritiden.

WONDER

Den första och enda utrustningen som samtidigt kombinerar fokuserad elektromagnestisk energi med högintensiv selektiv neurostimulering. Wonder gör att musklerna växer samtidigt som de förbränner fett på 6 st action zoner.
EMS träning är en av världens mest effektiva träningsmetoder och det snabbaste sättet att bygga muskler på. Du får bättre hållning och ökar din muskelstyrka på kort tid.
Vi kommer åt både ytliga och djupa muskler, exempelvis bäckenbottenmuskulaturen. 
Du kommer att känna av muskler du inte visste att du hadeför med EMS träning går det inte att fuska. EMS träning motsvarar flera timmars styrketräning.   
För att minska kroppens fettmassa på ett hälsosamt sätt är det muskeltillväxt som gäller. Inget bränner fett lika effektivt som styrketräning. När du ökar muskelmasssan ökar du ämnesomsättningen.
Du får Wonder fullservicekoncept där träningskläder, handduk och duschartiklar ingår. 25 min med Wonder motsvarar ungefär 3 timmars traditionell styrketräning.
EMS träning kan även användas som rehabilitering då de elektriska impulserna arbetar dirket med musklerna så att leder och ligament slipper överbelastas. Det finns inbyggda elektroder längs ryggraden i våra träningsdräkter, detta gör att dina ryggproblem kan lindras. Även blodcirkulationen i muskler och bindväv ökar.

Boka din tid idag!

SAMTALSTERAPI/LIVSCOACING KBT/ACT

Sex och kärleksberoende
Du kanske är singel och inte förstår varför du aldrig hittar den rätta, du känner en ständig lust efter en ny partner. Har dina sexuella preferenser förändrats över en tid. Känner du dig avtrubbad. Eller är du notoriskt otrogen och söker efter nya partners för bekräftelse och kortsiktig tillfredsställelse. Handlar dina tankar mer och mer bara om sex.
Du gör prioriteringar som påverkar ditt dagliga liv åt det sämre. Då kan du vara sex och kärleksberoende.
Med hjälp av kognitiv beteende förändring och rätt tankeverktyg kan jag hjälpa dig att hitta en väg ut ur ditt beteende.

Dejting och relationscoach
Hitta din feminina energi vs din manliga energi.

Rädslor oro och ångest
Begränsar du dig i din vardag på grund av rädslor, oror och ångest?. Ett litet problem kan växa till sig rigoröst när man inte känner att man har kontroll på sina tankar och känslor. Ibland kan man behöva acceptera att verkligheten ser annorlunda ut mot vad man hade önskat. Jag hjälper dig med att reda ut vad du tänker och känner så att du kan få kontroll.

Ätstörningar
Oavsett om du är känsloätare eller svälter dig så kommer beteendet ifrån samma orsak. Det bottnar i en känsla. Med hjälp av kognitiv beteende terap går vi till botten med vad det är som får dig att använda mat som belöning eller bestraffning.

När man tappat livsriktning (skapa mål och mening med livet)
Vet du inte längre vad du vill? Har barnen flyttat hemifrån. Är mannen / kvinnan i mitt liv rätt? Ska jag skilja mig?
Vad är det som hindrar dig?Behöver du hjälp med vad du vill innerst inne?

Som livscoah guidar jag dig mot dina mål

Boka idag!

PRISER

EMS/WONDER 950 kr
EMS /WONDER 6 ggr 4750 kr
EMS/WONDER 12 ggr  9500 kr
Öppningserbjudande hela november 500 kr/gg
SKriv i meddelanderutan vad du har för uppskattad storlek på tröja och cykelbyxa.

Livscoach 45 min 750 kr
Livscoach 5 ggr 5000 kr
Livscoach 10 ggr 6000 kr