Boka din tid här

Mathias Gustafsson

NAMN:

Mathias Gustafsson

YRKE:

Personlig tränare, utbildad hälsovetare, kostrådgivare, föreläsare, hälsoutvecklare ut mot företag och privatpersoner samt driver företaget PromoCare Hälsoutveckling AB.

OM:

Efter 20 års erfarenhet av att arbeta inom träning- och friskvårdsbranschen varav 16 år som personlig tränare brinner jag fortfarande för att stärka människors hälsa och välbefinnande.
Är i grunden utbildad till hälsovetare med en inriktning inom hälsopromotion, vilket har hjälpt mig väldigt mycket i att se helheten inom hälsan och att all tränings- och kostupplägg skall vara
vetenskapligt förankrade.
Mitt mål är att mina kunder skall känna ett personligt omhändertagande och att de ska få en balanserad hälsa som är hållbar med långsiktiga mål för resten av sina liv.
Arbetar även som hälsoutvecklare ut mot företag och hela personalstyrkor. PromoCare använder sig då av ett kombinerat grupp- och individbaserat program som får alla att lyfta hälsostatusen utifrån sin nuvarande nivå och motivation.
Vill du som privatperson eller ni som företag verkligen få resultat på din/er hälsosatsning?

Tveka inte att höra av dig till mig för en kostnadsfri konsultation!

REFERENSER:

”Att investera i sitt liv och ta hjälp av en personlig tränare är bland det bästa jag gjort! Mathias är en professionell, erfaren samt lyhörd tränare. Han anpassar träning efter behov och hittar variationer som gör det intressant. Man vet att han stöttar i alla lägen, ger goda råd, lyssnar aktivt och alltid har tid – det känns tryggt. Jag har fått mycket bättre kondition, kosthållning och mår mentalt bättre. Känner mig mycket piggare, effektivare samt mer balanserad”.
/Susanne Staaf, kund sedan 2009

”Jag började träna med Mathias för 8 år sedan och sedan dag ett har jag varit otroligt nöjd. Jag hade besvär med knät, ryggen och led även av diskbråck vid det tillfälle då jag började träna med Mattias. Tack vare Mattias fantastiska arbete och träningsupplägg blev jag av med all smärta och behövde inte genomgå en ryggoperation. Jag har tränat med många olika personliga tränare innan jag anlitade Mathias men har tidigare aldrig fått detta resultat. Han är otroligt kunnig och duktig på sitt jobb och dessutom väldigt trevlig och man kommer aldrig undan fusk”.
/Katrin Zarza, kund sedan 2010

”Som egen företagare kan det vara svårt att få bra rutiner för sin träning. Att träna med Mathias varje vecka ger en regelbunden träning med motiverande mål och bra uppföljning. Mathias har under alla år som vi tränat tillsammans varit engagerad i min hälsa och min träning på ett sätt som pressar mig att göra mitt yttersta. Jag har fått hjälp med helheten i form av kostrådgivning, styrketräning och löpning”.
/Henrik Kronlid, egen företagare, kund sedan 2002

”Att anlita PromoCare och använda oss av hälsoverktyget MyCare i syfte att strategiskt stärka vår personals hälsa har varit väldigt lyckat och något som vi verkligen kan rekommendera andra företag att göra som står i valet mellan att satsa på olika typer friskvårdsinsatser. MyCare gav oss ett helhetsgrepp kring hälsa och friskvård och fångade upp hela vår personal istället för bara de som redan var motiverade. Alla fick en större kunskap kring hälsa samt aktivitetens och kostens betydelse för att långsiktigt må bättre. Vi fick även tydlig statistik på vad friskvårdsinsatsen gav oss som grupp genom att vi både fick ett nuläge innan vi satte igång men även rapporter hur det utvecklades inom en rad olika områden efter ett antal månader. Vi har också under årens lopp anlitat PromoCare och Mathias Gustafsson när det gäller den praktiska träningen där alla anställda får ett personligt och kontinuerligt träningsupplägg men även lagt in ett gemensamt träningspass en gång i veckan som förutom bättre fysisk hälsa också lett till att vi stärker vårt team på Mjuk Biltvätt på ett socialt plan” 
/Henrik Kronlid, ägare på Mjuk Biltvätt Sverige AB

KONTAKT

mathiasgustafsson@promocare.se
Tel: 0702-83 32 42