Boka din tid här

JESSICA JÄVERFELT

NAMN

Jessica Jäverfelt

YRKE

LPG-terapeut
Gruppinstruktör

OM

En engagerad, driven och skojfrisk tant som älskar mötet med människor. Jag eldar verkligen för att få möjligheten att förflytta människor i sin hälsa samt kunna erbjuda dem resultat.

Påbörjade min resa som LPG-terapeut 2019 och fick min licens att köra igång våren 2020. Jag är även utbildad LES MILLS instruktör sedan 3 år tillbaka i BodyCombat samt i cykel. Har dessutom haft crossfitinspirerade klasser för vuxna och barn.

Det bästa med LPG är att få följa med på en hälsoresa, ge förutsättningar till allt lyckas. En annan fördel är att jag även har möjligheten att få hjälpa personer med värk, ärrbildningar samt ta bort smärtsam vätska. Det värmer mitt hjärta.

Jag driver idag Health by JJ och har min huvudverksamhet på Sandareds Träningscenter i Sandared. Tillsammans med min LPG maskin har jag även en Inbody maskin, analys av kroppssammansättning, som anläggningens PT:s använder till sina klienter. Jag har idag ett samarbete tillsammans med dem där vi har bakat in LPG, detox te, PT-timmar, mätning av Inbodyn samt kostschema för att ge kunderna den bästa tänkbara upplevelsen samt resultat.
Läs mer om LPG här

PRISER

1 behandling 950 kr
5 behandlingar 4650 kr
10 behandlingar 8800 kr
20 behandlingar 16 500 kr

KONTAKT

Healthbyjj.lpg@gmail.com

Tel:0731-568440

Instagram: health_by_jj