Boka din tid här

FÖRELÄSNINGSSERIE VÅREN 2021

Vi välkomnar till vår exklusiva föreläsningsserie under våren 2021. Sista torsdagen varje måndag har vi bjudit in en intressant föreläsare med ett spännande tema för kvällen.

Vi anpassar så klart lokalen och eventet efter rådande omständigheter och hoppas att vi får en trevlig kväll tillsammans.

Företagsevent med våra föreläsare? Vi kommer också erbjuda företag att ha en egen exklusiv föreläsning på förmiddagen med samma föreläsare (max 50 st deltagare och gott om plats i lokalen).
Westcoast står för all kontakt med föreläsare, boka resor, fakturering mm och serverar under föreläsningen kaffe, smoothie och nyttiga snacks för er och era deltagare.  Det enda ni gör att att boka och bjuda in, kollegor och kunder. Här finns gratis parkering  och allt bokas och förbereds av oss.
Vad tror du? Kan det vara någonting för er? Maila info@westcoastelite.se så berättar vi mer. OBS endast en företagsbokning möjlig/föreläsare. Först till kvarn gäller och bokning är bindande. 

 

MIKAELA LAUREN datum kommer
”Skapa målbilder och följ dina drömmar”
Pris 395 kr

MAGNUS HEDMAN datum kommer
”Ensam är inte stark – Bygg ditt team”
Pris 395 kr

JONATHAN HEDSTRÖM datum kommer
”Från Boliden till NHL – Rakt från hjärtat ” 
Pris 395 kr

Mikaela Laurén som varit proffsboxare med 36 proffsmatcher varav 31 vinster med sig i bagaget. Hon har också varit framgångsrik simmare med 16 individuella SM-guld och 3 svenska rekord.
Efter simkarriären hamnade Mikaela snett i livet, vilket resulterade i ett fängelsestraff.
Under tiden i fängelset läste hon på och lärde sig om tränings- och näringslära och hon ledde olika träningspass för andra intagna vilket blev startskottet för hennes karriär som såväl personlig tränare som proffsboxare.
Idag är Mikaela ett välkänt ansikte från olika intervjuer, TV-program och media. Några av de program hon synts i är bl.a Fångarna på fortet, Gladiatorerna och Let’s Dance och Mästarnas Mästare.

Hennes framgångar, inställning och attityd har gjort henne till en stor förebild för många – inte minst unga tjejer. Idag är hon personlig tränare, föreläsare och motivatör.

Temat för kvällen är ”Skapa målbilder och följ dina drömmar”.

Boka din plats här. 
Observera att din plats är bokad först när den är betald. Avbokning senast 5 dagar före föreläsningsdatumet för återbetalning.

Mer info kommer snart

Jonathan Hedström var powerforwarden som spelade VM-final och uppfyllde pojkdrömmen om att spela i NHL -trots sina ätstörningar som startade när han va 17 år. Hans lag ledare sa då till honom ”Fan va tjock du är Jonte” och där började hans osunda relation till mat och träning eskalera. Nu vill hockeyforwarden hjälpa andra att prata om ätstörda beteenden, psykisk ohälsa och hur man blir frisk från dem. Det blev elva säsonger i högsta hockeyserien i Sverige, spel i både NHL och KHL, drygt 80 landskamper och 3 VM men under alla dessa 20 år led han i det tysta av ätstörningar och psykisk ohälsa. När det var som värst hade Jonathan tappat kontrollen över sig själv fullständigt. Som den gången när han gick hem från en träning med KHL-laget CSKA Moskva och plötsligt svimmade pga av undernäring. För 4 år sen han påbörjade han sin behandling på ätstörningskliniken och där startade även resan i den personliga utvecklingen som har lett till att han idag mår bra och jobbar med att hjälpa andra människor. Ta chansen att lyssna på hans otroligt spännande föreläsning om karriären, ätstörningarna, prestationsångesten, machokulturen och vägen tillbaka till ett hälsosamt liv.