Boka din tid här

Fysioterapeut

NAMN

Elin Andersson

YRKE

Legitimerad Fysioterapeut med specialiserad kunskap inom det ortopediska och idrottsmedicinska området.

OM

Jag har mitt ursprung i Norrland och flyttade till Bästkusten för kärlekens skull. Jag älskar idrott, sport och motion, har arbetat med träning sedan 2003 och med elitidrott sedan 2011. Att inspirera, utbilda och engagera är någonting som jag brinner för och jag arbetar aktivt för att hela tiden utvecklas som fysioterapeut och entreprenör. Jag har fördjupad kompetens inom bland annat ortopedisk manuell terapi, akupunktur, stötvåg, HLR och beteendemedicin.

Jag ansvarar för den fysioterapeutiska mottagningen på Westcoast Elite. Det är sedan länge remissfritt till fysioterapeut och jag arbetar med såväl bedömning och utredning som med behandling och uppföljning.

Jag tillhandahåller också kvalificerade tjänster inom träning och rehabilitering, med ortopedisk- och idrottsmedicinsk inriktning, för företag, föreningar och privatpersoner, som t.ex Akutmedicinskt ansvar vid idrotts- och motionsaktiviteter, föreläsningar och HLR-utbildningar.

Utöver min kliniska verksamhet är jag också delägare och driver Westcoast Elite AB tillsammans med Linda Jerklöv-Edlind. Vår vision för Westcoast Elite är att skapa ett hemtrevligt, proffsigt Performance center med en aktiv och attraktiv plattform för våra partners och våra konsulter.

PRISER

Ersättningsetablering med samverkansavtal enligt Nationella taxan med Västra Götalandsregionen vilket innebär att du som patient betalar 100 kr per besök (samma taxa som på till exempel din vårdcentral). För mer information hänvisas https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Regler-och-rattigheter/Patientavgifter/.

Uteblivet besök debiteras 300kr till patienten. 

Till uteblivet besök räknas de besök som avbokas inom 24h innan bokad tid. För mer info hänvisas: https://www.vgregion.se/halsa-och-vard/vardgivarwebben/vardadministration/patientavgiftshandboken/halsovard/intyg—2/

KONTAKT

elin@westcoastelite.se
031-132 111