Boka din tid här

DNA TESTER

Vi samarbetar med Your DNA som gör olika typer av DNA tester. Du kan tillsammans med din tränare/terapeut komma fram till vilka tester som passar dig bäst och hur ni tillsammans kan använda dessa för bästa optimeringen av träning, kost och livsstil. Vi jobbar framför allt med tre olika tester.
Att veta är allt!
Vi har alla olika genetiska styrkor och svagheter när det gäller kost och träning. Med personliga kost- och träningsråd grundade på DNA-analyser får du reda på hur din kropp fungerar. I ditt träningsprogram skapar det förutsättningar för att uppnå bästa resultat oavsett vad ditt mål är.

TOTAL +

Nordens mest omfattande DNA-analys
Personlig Analysrapport på över 380 sidor

Total+ inkluderar samtliga våra DNA-analyser inom Hälsa och Medicin. Du får inte bara kunskap om din genetiska profil utan också en koppling med rekommendationer till sjukdomsrisk, livsstil, kost och motion. När du får en grundläggande kunskap om din kropp kan du förändra din livsstil. Det gör att du kan påverka ditt välmående och din långsiktiga hälsa.

VIKTKONTROLL +

Personlig Analysrapport på över 100 sidor

Alla människor är unika med olika förutsättningar att gå upp och ner i vikt. Varje dag blir vi överösta av kost- och träningsråd. Alla dieter hävdar att deras metod är den bästa för just dig. Det kan vara svårt att veta vilka samband som finns och vilka slutsatser du kan dra av dem. Med personliga kost- och träningsråd grundade på DNA-analyser får du reda på hur din kropp fungerar. Du får rätt förutsättningar för att gå ner i vikt. Det hjälper dig att ta kontroll över din hälsa.

NÄRINGSOPTIMERING

Personlig Analysrapport på över 70 sidor

Med DNA-analysen får du reda på ditt unika RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) för 1000 olika livsmedel. Ett individanpassat RDI av alla viktiga vitaminer och mineraler (mikronäringsämnen) ger dig en insikt om hela ditt dagliga näringsbehov.  I DNA-analysen får du också kunskap om ditt genetiska anlag för att utveckla olika kostrelaterade hälsoproblem och din förmåga till avgiftning av olika skadeämnen.