Boka din tid här

ADAM SUNDQVIST - PERSONLIG TRÄNARE

NAMN

Adam Sundqvist

YRKE

Personlig tränare och legitimerad Fysioterapeut med vidareutbildning inom idrottsmedicin och tejpning.

OM

Norrländsk friluftentusiast med fiske som största fritidsintresse.  Älskar att träna och har satsat på att utveckla den personliga träningen. Som idrottsbakgrund har jag ishockey, fotboll, vattenskidor och simning där ishockeyn blev det jag satsade på. Numera satsar jag på funktionell fitness och försöker precis som alla andra att bli lite bättre varje dag. Jag jobbar utifrån filosofin att jag vill kunna få dig att klara vad som helst när som helst. Det finns inga begränsningar. Jag hjälper dig att nå dina mål och sen skapar via nya tillsammans. Jag har erfarenhet med över 3500 träningstimmar och har jobbat både med idrottare och vardagsmotionärer. Vem det än är som jag har framför mig så är just du lika viktig som alla andra. Hoppas jag kan få hjälpa dig på din resa!

PRISER

1 Tillfälle – 995:-
5 tillfällen – 945:-
10 tillfällen – 895:-
25 tillfällen – 845:-
50 Tillfällen – 795:-
Löpande månadsvis fakturering 845:-/tillfälle (minimum 4 tillfällen/månad)

2-3 pers 995:-/tillfälle
4-5 pers 1195:-
6-7 pers 1395:-
8-9 pers 1595:-
10+ pers 1795:-
Tillägg på ytterliggare 400:- tillkommer vid bokning över 5 personer på westcoast elite.

24-change prislista hänvisas till https://www.goldperformance.se/24-change/

Avbokning 24h innan bokad tid. Vid sen avbokning debiteras tiden.

KONTAKT

Mail: adam.sundqvist@goldperformance.se