TRÄNINGSRESA KROATIEN 7 - 14 MAJ 2019

Vi reser med ett härligt gäng till Kroatiens pärla Losinj. En ö som kallas för ”Island of vitality”. Vi har satt ihop en resa fylld med sol, god mat, trevligt umgänge och så klart massor av träning. Svensk sommar-värme, 300 soldagar per år, magiskt turkost vatten och massor av aktiviteter.  Ja vi har valt Kroatien och ön Losinj av många anledningar.

Under veckan kommer det att finnas massor av roliga träningspass att hänga med på. Resan passar alla oavsett träningsnivå.

Oftast kommer det att vara ett träningspass på morgonen och ett på eftermiddagen men vi har också fyllt resan med workshops, vandring och självklart finns tid för egen promenad, cykeltur eller att på annat sätt utforska ön på egen hand. Kanske njuta av poolen eller det kristallklara havet.

På denna resan kommer vi att vara två stycken instruktörer – dubbelt så kul vill vi lova.

Träningspassen kommer att variera från bland annat rörlighet, kettlebells, yoga, soma move, styrka, balans och pulshöjande pass

Resan passar alla som gillar en aktiv livsstil oavsett tidigare erfarenhet av träning. Ta med dig bästa vännen, kollegan, familjen eller häng på själv.

 

Vi kommer att bo på Hotell Punta,  4-stjärningt hotell med utsikt över fiskehamnen i byn Veli Losinj, inom- och utomhuspool och ett härligt spa på hotellet. Vi har havet alldeles nedanför altanen och bakom oss ligger bergen. Hur vackert som helst.

På hotellet finns också tennisbanor, både inne och utegym, klättervägg, samt massor av träningsutrustning. Runt ön finns 220 km promenadstråk, både längs med havet och upp i bergen.

Halvpension  i form av frukost och middagsbuffé. ”Dine around” koncept där middag kan bytas från hotellet till andra utvalda restauranger på ön.
Spa med inomhuspool, flera olika bastu mm  (behandlingar kostar extra).
Samtliga träningspass och workshops

Alla är välkomna att hänga på!

GRUNDPAKET  7–14 maj 12 490 kr

 • Direktflyg tur & retur från Göteborg till Rijeka
 • Transfer till/från hotellet buss och färja t/r till ön Losinj
 • Del i dubbelrum på 4-stjärna hotell Punta
 • En SUP utflykt
 • En vandring
 • Två instruktörer
 • Två träningspass/dag

 

 • Halvpension där frukost och middag ingår
 • ”Dine around” koncept där middag kan bytas från hotellet till andra utvalda restauranger på ön
 • Spa med inomhuspool, flera olika bastu mm  (behandlingar kostar extra)
 • Samtliga träningspass och workshops
 • Badrock på rummet

I år är vi två instruktörer som följer med på resan. Betyder att det blir dubbelt så kul! Vi lovar att utmana dig, pyssla om dig, få dig att skratta, ge din kropp återhämtning och få dig att må gott helt enkelt.

Kjell1

Linda – Jag har arbetat i träningsbranschen i 15 år och har många timmars erfarenhet från personlig träning, idrottsspecifik träning, företags- och gruppträning, föreläsning, kurser och annat kul där kroppen och hälsa är i fokus. Jag vill att mina klienter ska få en stark kropp som håller hela livet. Därför är det viktigt med alla delar såsom rörlighet, styrka och pulsträning. Men också mental träning och bra kosthållning.
Jag har precis utbildat mig till samtalscoach och har de senast åren utbildat mig mer inom yoga men också inom återhämtning.

På resan kommer jag att hålla i härliga yogapass och meditationer men också lite tuffare puls- och styrka pass. Helt enkelt en härlig blandning.

Kjell – Jag har varit instruktör i kickboxning och thaiboxning i 12 år och tävlat i både Sverige och Thailand.

Jag tränar för att ha en stark samt hållbar kropp som klarar såväl vardag, som jobb och träning vare sig det är på motionsnivå eller elitnivå. Kroppen har vi med oss hela livet och jag vill att den ska hålla och fungera så länge som möjligt.

Min egen träning består huvudsakligen av movement (rörlighetsträning), handstand och kroppskontroll. Parallellt med det kör jag tyngre basövningar och en favorit där är marklyft. Jag håller mig hela tiden ajour med utvecklingen inom träning och ser till att gå på workshops för att inspireras och hitta nya metoder till mina klienter.
På träningsresan kommer jag hålla i pass och workshops i movement, handstands och annat roligt där vi sätter kroppen i rörelse.