TRÄNINGSRESA KROATIEN 25 SEP-2 OKT

Vi reser med ett härligt gäng till Kroatiens pärla Losinj. En ö som kallas för ”Island of vitality”. Vi har satt ihop en resa fylld med sol, god mat, trevligt umgänge och så klart massor av träning. Svensk sommar-värme, 300 soldagar per år, magiskt turkost vatten och massor av aktiviteter.  Ja vi har valt Kroatien och ön Losinj av många anledningar.

Under veckan kommer det att finnas massor av roliga träningspass att hänga med på. Resan passar alla oavsett träningsnivå.

Oftast kommer det att vara ett träningspass på morgonen och ett på eftermiddagen men vi har också fyllt resan med workshops, vandring och självklart finns tid för egen promenad, cykeltur eller att på annat sätt utforska ön på egen hand. Kanske njuta av poolen eller det kristallklara havet.

Träningspassen kommer att variera från bland annat rörlighet, kettlebells, yoga, soma move, styrka, balans och pulshöjande pass

Vi kommer att bo på Hotell Punta,  4-stjärningt hotell med utsikt över fiskehamnen i byn Veli Losinj, inom- och utomhuspool och ett härligt spa på hotellet. Vi har havet alldeles nedanför altanen och bakom oss ligger bergen. Hur vackert som helst.
På hotellet finns också tennisbanor, både inne och utegym, klättervägg, samt massor av träningsutrustning. Runt ön finns 220 km promenadstråk, både längs med havet och upp i bergen.

Resan passar alla som gillar en aktiv livsstil oavsett tidigare erfarenhet av träning. Ta med dig bästa vännen, kollegan, familjen eller häng på själv.

Alla är välkomna att hänga på!

När: 25/9 – 2/10
Vart: Ön Losinj, Kroatien
Hur: boka din plats på: www.travea.se/westcoastelite
Pris: 11 290:-
Detta ingår:
Direktflyg tur & retur från Göteborg till Rijeka, transfer till/från hotellet buss och färja t/r till ön Losinj. Del i dubbelrum på 4-stjärna hotell Punta. Badrock på rummet.

Halvpension  i form av frukost och middagsbuffé. ”Dine around” koncept där middag kan bytas från hotellet till andra utvalda restauranger på ön.
Spa med inomhuspool, flera olika bastu mm  (behandlingar kostar extra).
Samtliga träningspass och workshops