Boka din tid här

TIME2CHANGE - LIVSSTILSSFÖRÄNDRINGSPROGRAM - ny start september

I september 2020 startar vi programmet Time2Change.

Du kommer att få alla verktyg och all den hjälp du kan behöva för att nå din toppform och må så bra du bara kan.
I teamet som hjälper dig finns personliga tränare, hälsocoach och kostrådgivare. Alla med massor av kompetens för att ge dig det du behöver och som kommer att följa dig under hela programmets gång.
Programmet startar i september och avslutas i januari.  Gott om tid för dig att göra bestående förändringar i din kost som passar dig, hitta den aktivitet och rörelse som din kropp behöver och  dessutom boosta kroppen med massor av coaching på vägen.

Programmet innehåller:

  • Personligt träningsupplägg under hela perioden
  • 2 st träningstillfällen/vecka i grupp med personlig tränare (måndagar och torsdagar)
  • Återkommande hälsotester i form av konditionstest, livsstilsfrågor, vägning, mätning
  • Uppstartsföreläsning om vikten av bra kostintag
  • Kostråd
  • Individuellt uppstartssamtal med tränare
  • Goodiebag med t-shirt och annat spännande

Vi startar i september (exakt datum kommer snart) . Då kommer också uppstartstester att genomföras på alla deltagare. Tider för detta bokas upp nån veckan innan start.

Gemensamma träningar kommer att genomföras måndagar och torsdagar. Viss variation kan förekomma men detta meddelas då i god tid. 
Om du missar ett par av de gemensamma träningstillfällena är det inget problem. Du kommer också att få individuellt träningsschema och missar du nåt tillfälle ordnar vi så att du kan genomföra detta eller liknande pass själv.

Priset är 12 995 kr
(går bra att delbetala på 3 tillfällen)

Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta linda@westcoastelite.se

”Time2change har varit vårens höjdpunkt. Två inspirerande och tuffa träningar i veckan tillsammans med bästa träningsgänget och därutöver superbra handfasta tips på egen träning och mat. Bästa sättet att verkligen komma igång och få något som består. 
Kerstin

”Bästa jag har gjort på länge. Starkare och friskare samt att jag kan springa igen. Har fått en bra tränings och kostrutin som fungerar i vardagen. Härligt gäng att träna med och jag har sett fram emot varje pass”.
 Susanne