MY CHALLENGE - 12 VECKORS PROGRAMMET - NU MED MER INNEHÅLL

Gå in i vår 12 veckors bubbla och gör en riktig förändring. Med två träningspass per vecka med personlig tränare, totalt 24 effektiva pass får du alla förutsättningar för att komma i din idealvikt, må bättre, bli piggare och vara i grym form efter dessa 12 veckor.

Vi har två fasta pass per vecka tillsammans och även om du inte kan komma på alla pass så kommer du att kunna ge järnet. Vi ger dig program att köra hemma och du kommer att få tips på bra kost.

Vid start och målgång genomgår du tester, rådgivning och coachning i programmet MyCare. Läs mer om detta på vår hemsida. Vi börjar hela My Challenge programmet med en inspirationsföreläsning.

Träningstider: Måndagar kl 7:00 och Torsdagar kl 7:00
Du kommer också få en goodiebag i form av ett boostpaket som ger en extra kick. Kontinuerliga notiser skickas från oss med tips och motivationshöjare.

Max 8 personer
Pris: 12 995 kr för 12 veckor (delbetalning på 3 månader 4332 kr/månad)

Du anmäler dig till: info@westcoastelite.se

Vi ser fram emot att komma igång
Mathias Gustafsson & Linda Jerklöv-Edlind

Steg 1: En inledande och inspirerande föreläsning kring hälsa, kost, aktivitet och motivation

Steg 2: Individuella coachningssamtal inklusive konditionstest på cykel samt kroppssammansättningstest. Personliga målsättningar inom kost- och aktivitetsvanor sätts upp.

Steg 3: Genomförande av praktisk träning 2 ggr/veckan i WestCoast´s lokaler samt egen planerad aktivitet där utöver.

Steg 4: Uppföljning efter 12 veckor, inkl nytt coachningssamtal, cykeltest och kroppssammansättningstest. De uppsatta målsättningarna följs upp.

Steg 5: Statistik presenteras hur gruppen förbättrat sig inom åtta olika hälsoområden.