Kjell Granberg

NAMN

Kjell Granberg

YRKE

Lic. Personlig tränare
Hälsocoach
Lic. Massör
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoinformatör

OM

Jag har varit instruktör i kickboxning och thaiboxning i 12 år och tävlat i både Sverige och Thailand.

Genom åren av mycket träning så har jag även samlat på mig en hel del erfarenhet gällande skador. Mitt fokus har därmed förändrats och utvecklats, nu tränar jag för att ha en stark samt hållbar kropp som klarar såväl vardag, som jobb och träning vare sig det är på motionsnivå eller elitnivå. Kroppen har vi med oss hela livet och jag vill att den ska hålla och fungera så länge som möjligt.

Min egen träning består huvudsakligen av movement(rörlighetsträning), handstand och kroppskontroll. Parallellt med det kör jag tyngre basövningar och en favorit där är marklyft. Jag håller mig hela tiden ajour med utvecklingen inom träning och ser till att gå på workshops för att inspireras och hitta nya metoder till mina klienter.

Hör av dig om du vill boka in en kostnadsfri konsultation.

PRISER

Enligt överrenskommelse

MASSAGE

Massage är en färskvara som behöver underhållas för att ge bestående positiva effekter, samma gäller även för kosthållning och fysiska aktiviteter.
Tänk lite mera på dig själv och morgondagen!

30 min 400 :-
60 min 750 :-

Boka på https://www.bokadirekt.se/places/fun-to-move-30937

Rygg & nacke
Armar & axlar
Ben & säte

FÖRETAGSTRÄNING
Enligt överrenskommelse

KONTAKT

info@funtomove.se
Tel: 0702 – 22 83 61

Om du inte kan komma till din bokade tid kontakta mig senast 24 timmar innan bokad tid för att inte bli debiterad. Vid avbokning inom 24 timmar innan det bokade tillfället sker full debitering.

 Kjell
Fun To Move