JONNA KARVINEN

NAMN

Jonna Karvinen

YRKE

Hälsopedagog, kostrådgivare och massör
Fil. Kand. Hälsopromotion inriktning Kostvetenskap
Diplom svensk klassisk massage och triggerpunkter

OM

Jag är en gladlynt människoälskare som ständigt är i rörelse. Efter att 2011 ha testat en del olika yrkesområden så fann jag mitt kall inom arbete med människors hälsa. Jag har sedan dess i olika konstellationer drivit eget företag inom hälsoområdet med mål att förbättra människor välmående.

För att utveckla mitt hälsointresse så påbörjade jag 2012 en hälsovetenskaplig utbildning vid Göteborg universitet. Parallellt med dessa studier utbildade jag mig till diplomerad massör. Att på olika sätt inspirera människor att förändra sin situation till det bättre och trivas med livet är vad som driver mig. Därför föll det sig naturligt att jag efter studierna år 2016 var med och startade upp företaget WeKnowHealth. Vi har sedan dess arbetat med både privatpersoner och företag bland annat med kostrådgivning, coachning och massage men också med träning och föreläsningar.

Jag arbetar alltid med individen i fokus och anpassar mina behandlingar och samtal utifrån kundens behov, förutsättningar och önskemål.

Jag hoppas verkligen få träffa just dig för att se hur jag kan hjälpa dig, ditt företag eller din verksamhet. Kontakta mig via epost eller telefon för en konsultation!

 

PRISER

Kostrådgivning coachning:

850 kr / tillfälle (45 minuter)
5 tillfällen 800 kr / tillfälle
10 tillfällen 780 kr / tillfälle

Massage:

30 minuter – 400 kr
60 minuter – 750 kr
90 minuter – 1125 kr

10 % rabatt vid köp av 10-kort.

 

KONTAKT

Jonna@weknowhealth.se
0790 – 25 75 54